Antalya Kaş Antalya Transfer

Antalya Kaş Antalya Transfer Hizmeti Antalya Kaş Antalya Transfer detayına gelirsek ; Yaz aylarında tatil planları yapanlar özellikle güney kıyılarını tercih ediyor. Birbirinden...

Antalya Kaş Antalya Transfer Hizmeti

Antalya Kaş Antalya Transfer detayına gelirsek ; Yaz aylarında tatil planları yapanlar özellikle güney kıyılarını tercih ediyor. Birbirinden özel plajları, tarihi ve doğal güzellikleriyle gözde merkezlerden biri de elbette Kaş. Antalya’nın ilçelerinden biri olan Kaş’a gitmek için alternatif pek çok yol var. Bunlardan biri de ilk önce havayolu ile Antalya’ya gitmek ve oradan transfer yardımıyla Kaş’a ulaşmak. Antalya Kaş arası ulaşım nasıl sağlanır? Antalya Kaş arası ne kadar sürüyor? Kaş’ta neler yapılır? İşte merak edilenler!

Gelişen teknoloji her alanda hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu gelişimi ulaşım teknolojileri ve araçlarında da takip ediyoruz. Mesafeler aynı kalsa da bu mesafeleri kat etme süresi, verilen kaliteli hizmet sayesinde kısalıyor. Özellikle tatile gidecekler için yaz döneminde rahat bir ulaşım sağlamak en önemli kriter. En konforlu ulaşım içinse uygun fiyatlı transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Kaş’a nasıl gidilir?

Kaş, özellikle son yıllarda yıldızı giderek parlayan tatil merkezlerinden biri. Antalya’nın en sevilen sahil kentleri arasında yer alan Kaş’a gitmek eskiden çok daha zordu. Yollar ve araçlar bu kadar gelişmiş değilken Antalya Kaş Transfer Kaş’a ulaşım bir hayli zorlu olabiliyordu. Bu dönemler artık eskide kaldı. Şimdi Kaş’a gitmek çok daha kolay. Her ne kadar kentte bir havaalanı bulunmasa da yine de havayolu ile ulaşım mümkün. Kaş’a gitmenin alternatif yollarından biri uçak seyahat etmek. Uçak seyahati için iki alternatif var. Biri Dalaman Havalimanı’na inmek, biri de Antalya Havalimanı’na inmek.

Antalya Havalimanı’na ulaştıktan sonra dileyenler özel transfer hizmetlerinden, dileyenler paylaşımlı transfer hizmetlerinden faydalanarak hem uygun fiyatlarla hem de konforlu bir şekilde Kaş’a ulaşım sağlayabilir. Antalya ile Kaş arası toplamda Antalya Kaş Transfer ile 185 kilometre… İki kent arasında gerçekleşecek karayolu ulaşımı engebeli araziler üzerinden gerçekleşiyor. Bu seyahati konforlu araçlarla yapmak işte bu yüzden son derece önem kazanıyor.

Kaş’ta neler yapılır?

Antalya denildiğinde akla genellikle deniz, güneş ve eğlence gelse de Kaş bu anlamda şehrin diğer ilçelerinden farklılaşan özelliklere sahip. Denizi ve doğasının yanında tarihi kentleri de Kaş’ı bir cazibe merkezi haline getiriyor. Doğuda Demre ve Finike, kuzeyde Elmalı, Batıda Seydikemer ilçeleriyle komşu olan Kaş, Kalkan beldesiyle de her yıl hem yerli hem de yabancı turistleri kendine çekiyor. Peki Kaş’ta neler yapılır?

Kaş merkezi çok büyük olan bir ilçe değil. Arnavut kaldırımlı dar ve yokuşlu sokakları, şehri ziyaret edenlere kendilerini küçük bir adadaymış gibi hissettiriyor. Bu sokaklar irili ufaklı hediyelik eşyacılarla dolu. Şehrin merkezinde bulunan yat limanından her gün tur ve dalış tekneleri kalkıyor. Liman meydanında ise iyi yemek ve iyi müzik için keyifli cafe ve restoranlar var.

Dalış bu kentin en önemli aktivitelerinden biri. Scuba Diving için kente yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından gelenler de oluyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri dalış sırasında her an karşınıza bir caretta caretta çıkma ihtimali. Yalnızca dalış tutkunları değil, alternatif doğa sporlarını seven pek çok kişi için Kaş’ın sundukları var. Örneğin yamaç paraşütü, trekking ve kaya tırmanışı da Kaş tatili sırasında yapılabilecekler arasında yer alıyor.

Kaş’ta kanyon yürüyüşü

Kaş çevresinde yer alan tatil merkezleri ile de öne çıkıyor olması. Örneğin Kaş’a kadar gitmişken bir kanyon yürüyüşü yapabilirsiniz. Nasıl mı? Kaş merkeze yalnızca 63 kilometre uzaklıkta yer alan Fethiye-Saklıkent Kanyonu var. 200 metre yüksekliğinde ve 18 km uzunluğunda yer alan Saklıkent Kanyonu Türkiye’nin en önemli milli parkları arasında yer alıyor. Yaz döneminde özellikle Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret eden on binlerce turist oluyor. Kaş’ın yaz aylarında çok sıcak olduğunu hatta sıcaklığın kimi zaman bunaltıcı seviyeye ulaştığını hatırlatalım. Böyle zamanlarda eriyen kar suları arasında buz gibi bir seyahate çıkmak son derece keyifli oluyor.

Çünkü size sevdiklerine çok ama çok önem veriyoruz.

 

Özel tekne turu detaylarını incelemek için :

https://aslarturizm.com/tur/kekova-ozel-tekne-turu-kekova-ozel-tekne-turu-fiyat-kekova-ozel-tekne-turu-ucret/

Taşıma fiyatlarımız hakkında bilgi almak için :

kaskalkanshuttle.com

Youtube Kanalımızı incelemek için :

https://www.youtube.com/@aslarturizm6651

Ziyaretçi Görüşleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar

Antalya Kaş Görülmesi Gereken Yerler
Sahil kenti Antalya; büyüleyici plajları, canlı gece hayatı ve zengin kültürüyle...
Dalaman Kaş Transfer, Dalaman Kaş Transfer Fiyat, Dalaman Kaş Transfer Ücreti, Dalaman Kaş Transfer Saatleri, Dalaman Kaş Transfer Kaç Saat,
Dalaman Kaş Dalaman Transfer
Dalaman Kaş Dalaman Transfer Hizmeti Antalya’nın gözde tatil merkezlerinden biri olan...
Dalaman Kalkan Transfer Fiyatları, Dalaman Kalkan Transfer Ücreti, Dalaman Kalkan ulaşım, Dalaman Kalkan arası kaç km, Dalaman Kalkan VIP Transfer, Dalaman Kalkan ucuz transfer
Dalaman Kalkan Dalaman Transfer
Dalaman Kalkan Dalaman Transfer Hizmeti Kalkan, Akdeniz sahil şeridinin küçük ama...
Dalaman Patara Transfer, Dalaman Patara arası kaç km, Dalaman Patara Transfer Ücreti, Dalaman Patara Transfer Saatleri
Dalaman Patara Dalaman Transfer
Dalaman Patara Dalaman Transfer Hizmeti Türkiye özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde...
VIP Transfer
En uygun fiyata transfer hizmeti bul